2016-01-10

Fyra långsamma timmar i snön

Hej cykelvänner!

Alltså, timmarna gick fort men Jens och jag var inte speciellt snabba idag. Till en början så vräkte ju snön verkligen ner och nu har det kommit ganska mycket snö faktiskt. Vi möttes på Gamla fruns väg och svängde snart in på ett skoterspår. Det ledde ut på en liten tjärn bara där skotern hade vänt, så efter att ha utforskat tjärnen så vände vi också tillbaka. Istället blev det ännu ett varv på det blå spåret vid Stångtjärn.
Det var lite mer svårcyklat idag. Det blev fler än en vurpa idag och jag tror faktiskt att Jens var den som fick flest vurpor på sitt konto.

När vi kört (och gått) färdigt där i Stångtjärnsskogarna så letade vi oss vidare till Norlingberg för att sedan köra den klassiska stigen Törnbergs väg. När det var klart så var vi också rätt färdiga så vi tog sällskap en bit på grusvägarna innan våra vägar skiljdes åt igen.

Kom hem med ett snitt på 11.7 km/h efter fyra timmar och fyra minuter. Fint pass, vacker natur och en mycket bra träning.

Hade lastat fickorna fulla idag, så kameran fick stanna hemma. Hade ändå med mobilen då jag ju alltid måste ha något till bloggen också:
Jens hade ett mål med Norlingberg idag, att cykla uppför hela backen. Det gick sådär.

Avslutar med en selfie för att det inte ska bli Jens Westergrens blogg av det här.

Dagens runda:

4 kommentarer:

 1. hej på dig grymma bilder, vad kör ni på för däck när ni är ute?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade samma däck som vi skulle haft en torr sommardag, kanske inte helt optimalt men det fungerade.

   Radera
 2. Okej tack för svar. Är dubbat överskattat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kört dubb varje vinter. Nu har ju vintern verkligen kommit hit, så det börjar väl bli dags....

   Radera