2015-07-09

Rog-rundan

Bilderna tog jag med min Garmin VIRB Elite. Smidig att ha med sig, speciellt när det regnar och jag inte vill använda min vanliga kamera.

Hej tomtar!

Idag började jag med bilderna, så ni som bara vill kolla på bilderna kan byta blogg nu. Till er övriga så kan jag meddela att jag har cyklat Rog-rundan idag. Rog är en sjö norr om Falun, öster om Bjursås och det var länge därifrån Falun fick sitt drickvatten. Vi körde en variant där vi körde en del på banan från Långlopps-SM 2009 också (sista 4 bilderna). Beställningen var snabbdistans och jag kunde sitta och köra hela passet, fortsatt bra tryck i benen alltså. 
Ett tag så trissade Jimmy jättemycket, så då tröttnade jag och trissade ännu mer. Efter det så gick det lite lugnare igen... Kul det här med att pressa på lite och hetsa, precis vad jag behöver. Sällskapet idag bestod av Hanna Bergman, Emil Lindgren, Jimmy Bodin och Jens Westergren. Emil är alltså inte MTB-proffset från Säter, utan en lokal talang.

Eftersom jag hade min action-kamera med mig så passade jag på att filma lite action också. Filmen hamnade sedan på min Facebook-sida:

Blött är sött.Så nära, med lite mer fart så...
Posted by Henrik Öijer on den 9 juli 2015

Garmin-data

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar