2015-06-17

Sommarlov, sovmorgon och sorg

Igår sommarlovsfiskade vi på kvällen. Filip fick en riktig bamsefisk. Jag skojar inte när jag säger att rackarn var bort åt en halvmeter. Den var i alla fall betydligt större än min sko... Han kunde inte ens lyfta upp den så jag fick komma med Frida i ena armen och försöka få upp firren med den andra armen. Tyvärr så satt kroken lite väl dåligt så den sprattlade loss på bryggan och ner i vattnet igen. Slarvigt av mig, fick jag höra... När jag har kollat nätet lite så verkar det vara en Sarv?

Det här vaknade jag till. Som de flesta morgnar. Vi har Fridas säng direkt mot vår egen och så har vi tagit bort ena väggen på hennes säng. Nu när hon inte längre ligger helt stilla så brukar hon vända sig mot mig när hon vaknar, så när jag slår upp ögonen så är hon inte ens en decimeter från mitt ansikte. Härligt!
Ännu härligare blir det förstås dagar som dessa då hon vaknade vid halv nio.

I morse när Ebbah i vanlig ordning skulle kolla till sin dvärghamster Sessa, så låg hon stilla i sin bur. Sessa blev nästan två år och tre månader och idag blir det begravning. Ebbah har gjort den fina kistan på bilden.

1 kommentar: