Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-05-04

Skogsvägen till jobbet

I morse så cyklade jag inte raka vägen till jobbet. Inte den snabba vägen till jobbet heller. Jag körde genom skogen istället. Vill fortsätta att slipa på tekniken till helgens Billingeracet och jag tycker faktiskt att det går ganska bra. Cykeln hjälper till, motivationen och modet finns där. Det är bara tajmingen som fortfarande är en smula ringrostig.

Den här veckan handlar annars mest om att bli fräsch i kroppen igen. I morse så kände jag mig sliten sedan Lidingöloppet MTB i förrgår och hela förra veckan så sov jag för lite om nätterna. Inget vidare för återhämtningen att sova för lite utan det gör ju naturligtvis bara att man känner sig ännu mer sliten. Kände mig faktiskt sliten även under loppet i lördags. 
Men nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Prio sömn och återhämtning. Skippar därför Dalaserien i Ludvika imorgon, cyklar möjligen hem från jobbet. Tar nämligen bussen hem idag just för att låta benen vila lite extra. Torsdag blir det också vila och fredagen bjuder på ett väckningspass inför Billingeracet. På onsdag kan det bli lite hårdkörning, förutsatt att jag känner mig hyfsat fräsch innan. Vill inte köra Billingeracet sliten, så känner jag mig sliten på onsdag så tänker jag inte köra ner mig mer i källaren. Vintern har varit bra med mycket bra träning och nu gäller det att ha lite sprätt i benen när det är nummerlapp på. Våga vila.

Ute på MC-spåren vid Skog City.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar