Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-05-15

Långpass MTB

Hej!

Fick till ett riktigt bra MTB-pass nu på eftermiddagen/kvällen. Blev riktigt krispig i så väl händer, ben som huvud. Kändes rätt gött att komma hem igen efter drygt tre och en halv timme i skogen där det inledningsvis var mycket stigcykling på tekniskt utmanande stigar. Fixade så många svåra partier inledningsvis så jag blev helt lyrisk. Körde en del gamla favoriter idag och hade det mysigt, det blev ju inte direkt sämre när kvällssolen tittade fram!

Under dels Lidingöloppet MTB, men kanske framförallt Billingeracet så har jag noterat ett par svagheter i min cykling som jag nu nöter bort innan Långa Lugnet. Tyckte det gick mycket bra idag faktiskt.

Satte mig ner vid källan i Källslätten, drack upp det jag hade i flaskan och fyllde den sedan med friskt källvatten.

Enduro på riktigt, fast på MTB.

Skulle ta en cool motljusbild som blev ganska misslyckad (inte som jag tänkt mig) men ändå bra.

På väg ner till Falun. Det skulle kunna vara en helt vanlig stig i en helt vanlig skog men här hade Tommy "Cross-Tompa" Johansson (VM och EM-silver i downhill -94) en downhill-träningsbana i slutet på -90-början av -00. På denna stig blev jag med på TV för första gången också. Vi i ungdomsträningen var ute och tränade när vi träffade just Cross-Tompa och ett TV-team. De filmade för ett äventyrsprogram på SVT och Tompa visade sina skills. Bland annat så fanns ett naturligt hopp med sju meter mellan hopp och landning. Där fick vi stå och imponeras av hans framfart i skogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar