Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-05-19

Långa Lugnet slinga 2

Hej!

Kastade i mig två gifflar tidigt i morse och stack ut på äventyr med min MTB. Hade fått en GPS-fil skickad till mig innehållandes slinga 2 på Långa Lugnet så jag sparade ner den som en bana i Garmin Connect och förde över till cykeldatorn. Sedan var det ju bara att sticka ut och låta cykeldatorn visa mig vägen. Busenkelt och jättepraktiskt.

Slinga två går mestadels på Jungfruberget och eftersom det är just ett BERG så blir det därför också ganska så kuperat. Inga monsterbackar, men mycket upp och ner. Det fanns en hel del stigar också och rätt mycket vatten/lera på sina ställen. Här i Falun blir det ju sällan någon lerfest, utan mest skitigt. Men det skulle inte skada med lite finväder fram till Långa Lugnet. 
Slinga två är helt klart tuff, så se till att ha mer än ett par gifflar i kroppen när du kommer hit för att tävla den 30:e maj.

När jag kört klart slinga två så cyklade jag till jobbet och fick därmed ihop 2 timmar på min MTB innan jag stämplade in. Jag var inte direkt jättestöddig när jag anlände till jobbet, men nu har det tagit sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar