Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-05-25

Köttig

Hej alla!

Imorgon är det Dalacup i landsväg. I Linghed. Banan hittar ni här: https://connect.garmin.com/course/6696790 och samlingen är vid den där gröna markeringen som också är start/mål.
Anmälan från 18:10, start 18:30.
Herrar kör 4 varv och damer/ungdomar/motionärer kör 2.

Idag har jag cyklat. Igen. Först cyklade jag upp till Ebbahs träning, när hon tränade så körde Jens och jag Långa Lugnets tredjeslinga. Vi sprätte lite här och där men inget riktigt strukturerat. Jens försöker kickstarta den gamla motorn och jag försökte hänga med. När vi kom tillbaka till Lugnet så avslutade vi med att köra upp för Domartornsbacken.

På slutet av slinga tre, ner kommer man ju alltid...

Jag har ju tidigare ifrågasatt behovet av ett 40-drev i kassetten. Nu har jag i alla fall hittat vad den är till för. Ska dock sägas att jag körde backen på stora klingan (36t) så behovet för 22-40 finns fortfarande inte. När Jens kom till dom där barnen så frågade dom så där ärligt och härligt som bara barn kan: "Går det bra!?".
Jens hade inget 40-drev i kassetten...

På väg hem från Ebbahs träning så passerade vi Britsarvsskolan och där cyklade Ebbah nerför trappor för första gången. Nöjd tjej, stolt pappa!

När jag lämnat av Ebbah hemma så styrde jag upp mot Lugnet igen och fick ihop en timme och 17 minuter. Körde slutdelen av Långa Lugnets förstaslinga och ett parti körde jag två gånger. Så nu kan man säga att jag kört förstaslingan två gånger, andraslingan två gånger och tredjeslingan tre gånger. Så även om jag inte kan varenda rot på banan så börjar jag få rätt bra koll på helheten nu och några spårval ska jag nog kunna ha nytta av på lördag. Största fördelen med hemmabana behöver inte vara att kunna varenda rot utan bara det att man vet när stigpartierna kommer, hur långa dom är eller vad som väntar på krönet av en backe känns tryggt och bra.

Benen kändes lite sliriga på slutet idag så de senaste dagarna börjar ge effekt. Känner mig köttig men ska nog överleva en dag till med träning. Det gäller att våga bli trött och sliten innan tävling och tanken är ju att jag ska vara trött nu och pigg på lördag.

1 kommentar:

  1. Kul att se att även eliten får gå i Domartornsbacken, när vi fick kliva av och gå efter halva cyklade Emil Lindgren förbi och hejade på. MED BRUTEN ARM. Knäckande.

    SvaraRadera