Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-04-24

Siljan runt

Le velo.

På väg från Söderås ner mot Rättvik med Siljan i bakgrunden.

Någonstans i Vikarbyn.

Här någonstans brukar målet för Vasaloppet och Cykelvasan vara. Ungefär 1.2 meter bakom centrumlinjen i den där portalen som står där.

Målet på Solleröloppet, Soldvarvi och i år cykel-SM!

På toppen av Gesundabacken, med Siljan i bakgrunden. Snö på vägen gjorde backen ännu jobbigare än vanligt.

Små hästar.

Som ni ser så blev det ju en ganska mysig runda. Motvind hela vägen upp till Mora, men det innebär ju också att det blev desto trevligare på vägen hem. Trodde ju att jag skulle vägga, gråta och leta ställen att köpa något gott på. Hade därför med mig mitt Mastercard (händer annars aldrig) i ryggfickan. Men två flaskor sportdryck och en påse Power Gel Shots räckte gott och väl till. Riktigt bra känsla hela vägen idag faktiskt utan några riktiga svackor. I motvinden till Mora så tryckte jag på lite för att inte blåsa bakåt, kom därför dit med ett snitt på 242 watt. Var rädd att det därför skulle bli jobbigt på väg hem, men även då kunde jag trycka på.

På kvällen så var jag med på Filips innebandy och lirade match, föräldrarna mot barnen. Vi fick faktiskt stryk med typ 3-6 och nästan alla föräldrar kämpade faktiskt. De börjar bli duktiga, de små liven. Siljan runt och en timme innebandy har gjort kaos med benen, så nu är det en rätt go känsla i buggarna.

Turen:
192.73 km
6 timmar, 12 minuter och 22 sekunder
31.1 km/h
146 snittpuls
221 watt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar