Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-04-15

Backen är redo

Bandad och klar!

I morse innan jag stack till jobbet så bandade jag upp banan så den syns tydligt och så att ingen åker slalom upp för backen för att göra det enklare. På bilden så ser ett skarpt öga att jag gjort ett "mål" också med plastband mellan två träd. Backen fortsätter förvisso även efteråt, men då är den lätt. Klarar man upp till "målet" så bedömer jag att man klarat backen.
Ska bli kul att se om någon fixar detta ikväll. Ses vi 18:30? Ett tiotal cyklister har tackat ja via Facebook-evenemanget, så jag gissar att vi blir minst tio stycken där i kväll. En fotograf kanske också dyker upp!

Jag ska försöka få upp min Garmin VIRB elite någonstans också och filma försöken. Det svåra blir bara att få till en bra vinkel. De flesta (kanske alla) kommer ju fastna någonstans kring den andra tallen på höger sida. Så egentligen skulle jag kunna filma med fokus på det partiet för att få bäst bilder. Men tänk om någon klarar hela backen? Då lär jag ju ha en kameravinkel som även fångar målgången. Jag skulle helt enkelt haft två kameror...

Jag gick backen en gång med min VIRB i morse och så här ser hela backen ut, välj HD:

1 kommentar:

  1. Fan så skoj! Hade också kommit och förödmjukat mig om jag hade bott i närheten :)

    SvaraRadera