Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-02-16

Morgonstund

I natt var det -13.6°C och inte ett moln på himlen, så jag passade på att spola Öijer Arena. Den måste ju vara sportlovsfin nu och vem vet hur många fler chanser det bjuds att spola is!? Barnen har både VM-lov och sportlov så det blir två veckor ledigt för alla skolbarn i Falun. Lokalerna behövs för VM och i mitt fall så behövs även skolbussarna i jobbet för att sätta in extra resurser...

I normala fall så skulle jag ju redan vara på jobbet nu, istället så sitter jag hemma och har precis avslutat en monsterportion med risgrynsgröt. Ska till jobbet, men valde att sova lite längre på morgonen och inte hetsa till jobbet idag. Har väl flextid osv.

Drömde i natt att jag körde backintervaller med Team Tre Berg. Vi var utomlands någonstans och intervallerna skulle vara tio minuter långa. Hade givetvis inga problem att hänga med grabbarna i backarna, så drömmen kändes väldigt verklig.

I eftermiddag/kväll/natt så ska jag köra testcykel. Hade en liten plan på att eventuellt cykelpendla till och från jobbet idag, men det var för lång startsträcka och för kallt för att det skulle bli helt aktuellt. Intervaller på testcykeln känns ändå helrätt så här andra halvan av februari, nu gäller det ju att försöka bli både stark och snabb. Styrkefyror blir dagens utmaning.
Om några dagar så är det dags för Kompiskampen #4 också, ska bli spännande att se om utvecklingen fortfarande är positiv eller om jag stannat av nu. Det går ju inte att utvecklas varenda gång, det vet jag om. Men nog hade jag lite kvar senast när jag körde 316,8 Monarkwatt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar