Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-02-10

Laddat och skoterspårspendling

Sista minuten-laddning av Kina-lampans batteri. Dom här äventyrspendlingarna tenderar ju att dra ut på tiden och det kan bli en mörk avslutning på hempendlingen om jag har "otur". Batteriet räcker ju egentligen gott och väl till två dagars pendlande om jag bara kör raka vägen hem utan storm eller större snöfall. Men nu när jag leker på skoterspår och annat så tar pendlingen lite längre tid. Därför laddade jag batteriet under tiden jag bytte om idag, kanske räcker det hela vägen hem? 

Jag ska ju å andra sidan åka hem i tid idag för att hinna med att åka till Leksand via Rättvik för att se Leksands IF - Färjestad i kväll. Lampan kanske inte ens behövs? Via Rättvik är p.g.a. Ronya bad om skjuts dit igår och jag var snäll nog att säga ja.

Ett brantare parti på dagens pendling. Skoterspår i 35 km/h är rätt härligt måste jag säga.

Om det var mjukt igår och en del promenad/jogging ingick i jobbpendlingen så var det desto hårdare idag. Skillnaden var som natt och dag och det gick att stå på mer.

Jag sover bra på nätterna, men för lite. Eftersom jag tänker mig att tävla på lördag så kan jag inte fortsätta så här hela veckan, som jag kanske annars skulle göra. Nu tar jag två vilodagar med lite bättre sömnmängd så ska nog kroppen vara i bättre balans till helgen.

Idag var jag nämligen bara seg. Dessutom så är jag ju rätt bra med i träningen för att vara jag (48 timmar, 18 minuter och 32 sekunder i år), så hjärtat slår inte en massa slag i onödan. När jag hade bytt om så satt jag på min IKEA-pall i källaren och funderade på livet och hur förbannat jäkla halt det skulle vara och plötsligt så var pulsen nere på 48. Låter kanske inte skitlite för er vältränade atleter, men vilopuls mäter jag inte eftersom den alltid var så hög på den tiden då jag ville kolla av den. Det var liksom inte så kul att hamna på 45-50 när man ville se 30. Min skidåkarfar lär ha haft under 30 i vilopuls men alla bra gener hamnade tydligen inte hos mig.

Totalt fick jag nog ihop drygt sju kilometer skoterspår idag av totalt 29.91 km cykling. Dels dom jag körde igår, men även ett par andra delar som inte var cykelbara igår morse. Flytet var helt okej. Plan A var egentligen en timme på ca: 85% av max, men eftersom jag tänkte mig att köra odubbat och allt som smälte igår fryst på under natten så blev det skoterspårsmorgon istället.
Planen är nu istället att kötta hem när plusgraderna tinat vägytan.

Puss och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar