Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-02-26

Födelsedagsjobbat på VM

Häj!

Idag har jag jobbat på VM. Men inte direkt med VM, utan med min arbetsgivare som har en monter utanför entrén till VM. Där har jag stått och informerat om busstrafik. Eller, mest delat ut godis. Men ändå.
Eftersom vi hade ganska så få besökare så tog jag ut godisskålen och ställde mig och mötte folkmassorna som var på väg ut från VM och delade ut godiset istället. Mycket uppskattat! Fick dela ut en karamell till förbundskapten Rickard Grip också. Emil Jönsson och Anna Haag ville inte ha och sa att det var fyra dagar kvar innan det kunde bli aktuellt. Ida Ingemarsdotter ville inte heller ha. Kul ändå med en så proffsig attityd utåt. Dom gick väl sedan direkt till den där godispåsen på hotellrummet kan jag tänka mig.

Entrén var utsikten från vår pop up-container.

Riitta-Liisa Roponen och Maria Rydqvist på sträcka 3.

Marit Björgen såg till så att det norska guldet aldrig blev hotat.

Anna (som kränger av sig en väst) och Emil tackade nej till mitt godis. Nu när jag ser bilden på mig själv så förstår jag nästan varför. Jösses en sådan galning...

När vi stängt igen vår lilla kur så drog backhoppningstävlingarna i stora backen igång.

Så härligt med VM. Folkligt, festligt och en härlig gemenskap. Folk är glada och trivs. Så som det ska vara. Hoppas det blir VM här snart igen.

Som ni kanske förstår av rubriken så fyller jag år idag också. Trettiotre jordsnurr! När jag kom hem så hade väl Ronya svängt ihop en liten överraskningsfika och hade gäster som väntade. Jag är lyckligt lottad som har henne.
Nu ska jag ge mig själv en present i form av intervaller på testcykeln. Svårslaget. Imorgon väntar en vanlig dag på kontoret men sedan är det ju helg och dags att vara lite ledig igen. Härligt!

1 kommentar: