Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-02-03

Där satt den!

Samma tid på dygnet (23:59) som i lördags, minst lika trött men mer motiverad. Det var läget när jag startade gårdagens pass på Monarken. Bilden är dock från efter passet.

2x20 minuter och planen var att inte spränga mig igen, utan att genomföra passet. Med 3.2 kilos belastning så skulle jag vara okej med att hålla 91 i snittkadens för det skulle ju betyda 291.2 watt och en rejäl höjning mot vinterns genomförda 2x20(eller 3x20)-pass. Men med skallen på rätta stället så drog jag väl till med 94 och 95 i snittkadens på intervallerna och skrapade därmed ihop 302.4 snittwattz. Bara 20 watt mer än jag gjort tidigare i vinter... Rekordet för dom senaste åren på tjugor är 310.4 watt så det där ska jag väl kunna klå fram emot våren.

Tänkte inte på det då, men när jag för ett antal dagar sedan körde kompiskampen så var det faktiskt min tjuga med högst uppmätta effekt sedan jag la av 2009. Kan kanske bli något av kroppskrället ändå denna säsong? Kul med framsteg, nu fortsätter jag på den inslagna banan i ett par månader till och sedan är jag redo för nummerlapp igen.

Garmin-data:

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat. Då sov jag gott. Fråga: Du kör intervallerna under syra? Hur gör du när du närmar dig säsongen?
    MVH Fredrik Hagerström

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar syra. Kör hårdare och mer. :)

      Radera