Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-11-15

Varken cykelmässa eller CXSM

Istället väntar detta idag:
09:00 hockeyträning Filip
09:45 innebandymatch Ebbah
11:30 innebandymatch Ebbah
14:00-16:00 barnkalas Filip och Ebbah

Cykelmässan hade ju varit lattjo att besöka. Det finns alltid så mycket cykelfolk att snacka med och cykelprylar att kika på. Som ett stort lekland för cykelintresserade. Tur att det antagligen blir en mässa även nästa år!

I CXSM så vinner nog Calle Friberg med Mathias Karlsson som största utmanare. Calle borde ta hem det men Mathias kan vara ruskigt snabb, speciellt nu när han har hemmaplan. Vi minns väl när han var den enda som kunde hänga med Matthias Wengelin för några år sedan, förväntar mig ett liknande scenario idag. Mathias kör för seger.
Ida Jansson borde vinna damklassen och Åsa Erlandsson borde vara största utmanaren. Åsa har hemmaplan men jag tror Ida har lite mer fart i åkningen än Åsa. Bägge gillar ju tekniska banor före snabba banor så det finns inget som säger att banan passar den ena bättre än den andra. Lite kul är det ju att det faktiskt skiljer hela 24 år mellan tjejerna då Ida är 16 år och Åsa 40 år.

Bild från förra årets CXSM i Stockholm, foto: Jessica Clarén

1 kommentar:

  1. Tråkigt. Hade sett fram emot att träffa dig.
    Glöm sen inte våran Fagerstatjej i cxsm. Hon leder väl cxcupen just nu även om hon blivit slagen av fröken Jansson varje gång de mötts.

    SvaraRadera