Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-11-16

Helg och öronkatarr

Hej vänner!

Jag är ju lite av en "kan själv" och "inte ska jag besvära någon för det där"-människa. Det har resulterat i att jag har haft en öroninflammation i åtta dagar. Tänkte väl att det där läker av sig själv och inte ska jag behöva besvära sjukvården för att jag har lock och lite småont i örat. Men idag googlade jag och insåg att barn över 12 år och vuxna ska behandlas med antibiotika om det inte läkt av sig självt efter 2-3 dagar. Så jag lär väl störa sjukvården imorgon antar jag, så jag kan få bli kvitt det här nu och börja träna igen. Kanske på onsdag då, om jag får antibiotika redan imorgon.
Ebbah lirade ju två matcher igår, i första matchen började hon som utespelare.

I andra perioden softade hon som målvakt.

I andra matchen så spelade hon forward och fick teka ett antal gånger.

Ebbah spelade mot Samuelsdals två mixade lag, Ebbahs lag spelade också en tredje match mot ett rent tjejlag men då var inte Ebbah med. Laget var uppdelat så man spelade som mest två matcher utav tre eftersom dom är ganska många i laget. Det blev storsmisk bägge matcherna men dom lyckades göra ett mål och viktigast av allt var att Ebbah kämpade på och höll humöret uppe.

Efter kalaset så var vi (Filip, Ebbah och jag) på barnkalas på Sportys lekland och härjade.

Eftersom gårdagen gick i ett med aktiviteter mest hela tiden så höll vi igen idag. Frukost klockan 11 (!!!), sedan skjutsade jag Emily till och från sin dans med lite handling mellan skjutsningarna.

Väl hemma så var det dags för att se Superprestige-tävlingen på datorn. Spännande tävling med ungdomlig iver i början, dåliga starter för Lars van der Haar och Sven Nys. Sven var sedan på väg upp igen när något hände och plötsligt var han nere på 15:e igen och 47 sekunder efter. Sven gnetade ikapp och förbi cyklist efter cyklist och tog in på täten. Till slut blev han trea, 19 sekunder efter vinnande Klaas Vantournout. Tvåa, och därmed dubbelseger för Torhout/Sunweb-Napoleon Games, blev Kevin Pauwels.

Jag har också spelat NHL13 mot Filip. Stryk på straffar i första matchen och vinst i förlängningen i andra matchen efter att ha vänt 0-4 till seger 5-4. Dock så har den lille larven alltid en växel extra att lägga i, men han gillar ju förlängningar och straffar...

Har väl tvättat och hängt tre maskiner med kläder också. När jag handlade idag så köpte jag en massa fågelmat och ett fågelbord så att vi kan mata dom stackars små fåglarna i vinter.

Det där var min helg, hur var din!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar