Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-11-18

Från pannkaka till sol

Hej vänner!

I morse vaknade jag och kände mig som slaktavfall. Inte bara död, så där som man brukar kunna känna sig när man vaknar vissa dagar. Idag var det värre. Hade det inte varit för att jag har barn så hade jag nog fortfarande legat kvar i sängen. Men nu kom jag ju upp och efter någon timme så var jag väldigt uppåt och hade bra driv på jobbet. Tur det med tanke på arbetsbördan. Hann dock inte klart så jag lär väl dit imorgon igen. 

Ronya har ju varit på lasarettet igen. Men idag kom hon hem trots att hon väl egentligen skulle ha stannat en natt till. Så dagen blev ju mycket bättre än den började. Det blir ju ganska tungt att sköta hushållet, jobba svinmycket och ha barn som är aktiva en massa idrotter. All respekt till ensamstående föräldrar!!! Tur då att jag fortfarande är sjuk så jag slipper oroa mig för att träna också...

Har väl roat mig med att lira innebandy med Ebbah samtidigt som Filip hade sin innebandyträning. Hon har verkligen blivit mycket bättre på kort tid nu, kul med utveckling. Spelade NHL mot Filip på vårt Playstation nu i kväll. Där har jag utvecklats och får inte längre storstryk. Vann första, förlora andra och förlorade den tredje i förlängning. 

Säsongens första oskivade vörtbröd avnjöts dessutom idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar