Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-11-05

Det där höll ju inte länge...

På jobbet idag, slut som artist.

Jorå så att. En dags vinterträning blev det innan jag drog på mig en förkylning. Har ju varit lite småkrasslig i ett par omgångar under hösten här men nu hade jag ju fått vara frisk ett antal veckor. Kände mig lite snorig igår kväll och mer snorig i morse. Cyklade ändå till jobbet med hopp om att det bara var att blåsa ur skiten så jag skulle kunna köra Onsdags-VM. Istället kände jag mig rätt sänkt när jag kom fram. Under dagen så har ett lättare halsont växt fram och jag låter lite krasslig. Bihålorna är svullna. Kul!

Cyklade väl ändå hem i mitt eländiga tillstånd. Via Lugnet där jag hade ett litet möte med cyklister som är intresserade av att tävla landsväg i elitklassen för Falu CK nästa år. Vi var tio cyklister där som alla bor i Falun! Dessutom så var det ett helt gäng som inte kunde komma av olika anledningar. Så ni kan lita på att det blir grönvitt på landsvägstävlingarna även 2015.

I natt sov jag förresten över sex timmar, duktiga jag!

5 kommentarer:

  1. Du verkar ha svårt att lyssna på kroppen, de är nog dax nu,innan det blir sämre.

    SvaraRadera
  2. Du ser ingen koppling mellan dåligt med sömn & sjukdom??
    I vilket fall...Krya på dig!

    SvaraRadera
  3. Sömn är ju bästa medicinen - SOOV! Det blir ju inte bättre med återhämtningen med åren.

    SvaraRadera
  4. Finns nog inte så mkt att göra i Henriks situation än att ibland chansa på att det ska hålla ihop trotts för lite sömn, ibland funkar det och ibland brister det. Ska man med den livsituationen få ihop 8-9tim sömn så hinner man inte träna nått...
    //Samuel

    SvaraRadera