Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-11-23

17 dagar utan träning

Hej!

Ännu en träningsfri dag går mot sitt slut. Jag hade ju tänkt träna igår men var trött som bara den och kände väl att det var bäst att skita i't. Har inte tränat idag heller, men hunnit med detta:
 Skötte matchklockan under Filips match på förmiddagen, fick knappa in 18 mål till hemmalaget mot bortalagets tre.

Hann väl nästan precis hem så att vi fick se Dalarnas nya bloggkung Adam Steen uppträda i TV. Snacka om TV-åkare då han väl gjorde sitt livs kvartsfinal och gick vidare till semi och han slutade som tionde man i Bruksvallarnas sprinttävlingar. Lite stolpe in redan i kvalet då han kvalade in som 30:e och sista gubbe. Där vilar inga ledsamheter!

Sedan så var jag och Ebbah ute på en ganska lång cykeltur i grannkvarteren Stenslund, Slätta och Herrhagen. Kallt satan givetvis men Ebbah fick en timme där hon gjorde det hon ville göra med mitt fulla fokus. Värt mycket det.

Eftermiddagen avslutades med innebandy i Falu Kuriren Arena. IBF Falun tog emot serieledarna Linköping och det blev en mycket spännande match. 3-0 till Falun efter första perioden gjorde ju att jag trodde det skulle bli en ganska trött match, men Linköping jobbade sig in i matchen. Falun hade väl lite otur också och vid full tid stod det 6-6. På övertid kunde dock Alexander Galante Carlström (#9) avgöra och ge Falun den där extrapoängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar