Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-10-08

Pendling igår och mina CX-planer

Baklampans sken mot husvägg.

"Sällskap"

Höst.

Pendlade till och från jobbet igår. Tänkte att jag behövde mjuka upp min crosstrasiga gamla kropp lite. Egentligen så tänkte jag i söndags att jag skulle säga upp mig från jobbet, sluta cykla, sluta blogga och radera mina konton på sociala medier. Men så blev det ju inte riktigt.

Jag blev ju nia och elva i CX-Cupens inledande två race och det var väl ungefär var jag trodde att jag skulle hamna, kanske lite i underkant av vad jag trodde. Inför den helgen så hade jag själv tänkt att om jag hamnar topp fem, eller hade en rimlig chans att hamna där (typ bara någon sekund ifrån), så skulle jag försöka köra i princip hela cupen. Nu var jag dock bedrövligt långt ifrån någon topp-5 så cuptankarna är bortslagna.
Plan B blev att jag försöker träna på, kör sedan cupen i Eskilstuna och går det bra där så kör jag kanske Göteborgshelgen för att SM går då. Men nu har jag sett att CXSM och cykelmässan Sweden Bike Expo krockar och med min möjliga resultatnivå så blev ju plötsligt SM än mindre intressant. Att CXSM gick samtidigt som mässan förra året funkade ju ändå eftersom bägge hölls i samma stad då. Den här krocken var däremot riktigt olycklig. Så.... Det kanske bara blir cuptävlingen i Eskilstuna. Om ens den. Lite trist förstås eftersom det är kul med CX.
Visst, nu hade jag varit sjuk i uppladdningen till den här helgen, banorna passade kanske inte mig jättebra och det kommer vara färre cyklister som kör övriga deltävlingar... Så i övriga CX-lopp borde mina chanser att nå topp-5 vara betydligt bättre men att behöva åka så långt varje tävlingshelg när jag har familj, höggravid fru och svinmycket på jobbet blir lite för mycket för mig i år. Tyvärr.

Jag får CX-trösta mig med Onsdags-VM på hemmaplan. Vi kör ju idag klockan 17 uppe på Lugnet om någon är sugen på att vara med.

Idag ska jag försöka knöla i mig 0.5-1 kg godis. Måste få lite energi i den här trötta kroppen. Sömn + godis får bli det jag börjar med.

Med vänlig hälsning
Tröttingen

2 kommentarer:

  1. Bra att du börjar tänka på dom som står dej närmast ,dom är viktigast.

    SvaraRadera
  2. Din placering var inte dålig alls, speciellt inte med tanke på att det var cupens första tävling, banan, motståndet, omständigheterna etc. Och det vet du ju själv. Som jag skrev på FB - tråkigt att inte se dig under cupen men samtidigt - jag FÖRSTÅR dig. Ta hand om dig och familjen och det kommer fler säsonger :D

    SvaraRadera