Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-09-20

Sportigt

En som har tränat idag.

Filip har spelat hockey idag. Det är kul att se hans energi och hur gärna han vill det här. Familjens äldsta tjejer har kollat på danstävling och jag har spelat lite innebandy med småbarnen. Så mycket sport blev det. Plus att Filip och jag kollade på Leksand - Skellefteå på TV:n. Det går inget vidare för Leksand så här i inledningen av säsongen även om dom två första perioderna såg lovande ut idag. På torsdag så ska jag se Leksand spela mot Luleå på plats i Tegera Arena, då blir det nog fest.

Imorgon kommer den riktiga hösten till Sverige och jag funderar på att se IBF Falun mot Mullsjö AIS. Funderar faktiskt på att slå till på ett säsongskort och försöka åka dit så ofta som möjligt igen. Men det är väl som vanligt att jag sällan får tid att kolla på några matcher och då blir det ju dyra matcher med säsongskortet... Den som lever får se.

Har spelat poker i kväll igen, längesedan nu men det är ju kul faktiskt. Om det går bra. Tidigare idag så fick jag en inbjudan till en turnering och blev väl lite inspirerad av det.

Jag har inte tränat idag och ska inte träna imorgon men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är helt obeskrivligt trött. Sopslut. Tvärslut. Helslut. Mycket sömn kan inte vara dåligt, så jag testar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar