Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-09-29

På väg hem från Vansbro

Häj!

Nu sitter jag på bussen igen, men denna gång på väg hem från Vansbro. Besöket varade från frukost till efter lunch. Vi pratade mest om cykelsporten i landet, internationellt och hur vi ska kunna förbättra cykelsverige. Många glömmer kanske bort företagen kring cykelsporten när man ska prata om cykelsportens utveckling här i landet men jag kan lova er att de är både engagerade och insatta. Säljer man sportiga cyklar så är man ju i allra högsta grad beroende av en väl fungerande cykelsport för att kunna överleva som företag. 

Förutom att vi räddade cykelsverige så pratade vi givetvis en del om VM, lite politik och annat cykeltrams. En hel del prat bestod om sponsring och dess för och nackdelar. Vilka aktörer och gruppen som är starka och vilka som skulle behöva förbättra sig. 

En av dom stora anledningarna till mitt besök var att prata om cyklar som jag har och har haft. Det har ju blivit några Bianchi-cyklar genom dessa fyra år som vi har samarbetat. Innan vi rundade av så kikade vi även på lite 2015-cyklar, här är tre av dom:
Bianchi Oltre XR2 2015 med Campagnolo Super Record EPS 11sp. Elektroniskt och italienskt alltså.

Bianchi Methanol 27.1 SL Team Replica 2015. 27.5" MTB-hoj med SRAM XX1 och Magura-gaffel med elektronisk låsning. Innehåller även automatisk låsning då gaffeln känner av stötar och vinklar. Fiffigt.

Bianchi Zolder Disc 2015. Skivbromsad CX-hoj med Shimano 105-utrustning på en finfin kolfiberram. Jag ber om ursäkt för den stökiga bakgrunden...

Jag fick en fråga i morgonens blogginlägg där Viggen undrade om Velodromcyklar från Bianchi. Det kommer att finnas velodromcyklar från Bianchi i Sverige och dom kommer man att kunna köpa genom Childstore. Bara att hålla utkik där alltså.

Efter lunchen så gick jag igenom Vansbro centrum och sorterade lite tankar. Köpte några bullar och insöp stämningen där i city.

Nu är jag framme i Borlänge och ska göra ett bussbyte för att komma hem till Falun. I kväll blir det avslutning med barnens cykelträning så då blir det träningsrace vid bågskyttebanan nära Stångtjärn. Vi hörs väl kanske igen efter det?

2 kommentarer:

  1. Den där Olten hade man ju nästan kunnat döda för...

    SvaraRadera
  2. Då är det bara att hålla koll där.
    Tycker lika som Jorego :)
    Mvh / Viggen

    SvaraRadera