Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-09-13

Folkrace i Amsberg

Alltså jag låter mina barn hålla på med precis vilka idrotter de vill. För att de inte ska snöa in på dom vanligaste idrotterna som alla andra håller på med, utan vidga sina vyer lite så brukar jag ta med dom på så många olika idrotter som möjligt. För vem vet vad de egentligen vill hålla på med?

Idag var det folkrace i Amsberg och då passade jag på att åka dit med småbarnen. Ebbah var väl kanske den mest intresserade men även Filip tyckte att det var kul. Det lät ju, gick fort och bilar gick sönder på löpande band.

Som liten så ville jag ett tag helst hålla på med bilsport. Standardbilar eller rally var väl det som lockade mest och fortfarande lockar mest. Formel 1 är mest intressant för att det går svinfort och man håvar in mycket deg.


Jag fortsätter annars att vara sjuk. Förkyld med feber. Känns ju sådär. Hade ju hoppats få vara frisk och träna på inför premiären av CX-Cupen i Stockholm. Nu hoppas jag att det här går över snart så jag kan börja sladda igen.

3 kommentarer:

  1. Vilket sammanträffande. Jag tog med familjen på folkrace också för första gången förra helgen. Förlandabanan utanför Gällinge, sydost om Kungsbacka. Succé, särskilt när en bil voltade i starten och landade på taket 10 meter framför oss. Ut ur det rykande vraket krälade Roland på 70 jordsnurr och gav två tummar upp till publiken. Vilken hjältesport!

    SvaraRadera
  2. Att en bil kostar som ett framhjul till en cykel gör ju att den lockar lite extra.

    SvaraRadera
  3. Tips på idrott till att ta med dina barn till är thai boxning, Muay Thai.
    Phichets gym på timmervägen i Falun är bra, min äldsta flicka gick på det för några år sen.
    De lär sig inte att slåss där, utan respekt, omtanke om/till alla människor m.m.
    Värt att kolla iaf.
    Med vänlig hälsning / Viggen

    SvaraRadera