Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-09-22

Barnträning, Hackmora MTB-Uphill och lite VM


Tja tja!

Var på ungdomsträningen tidigare i kväll. Kallt som bara den var det och trots värmande mössa så blev jag djupfryst inifrån. Har haft mössa på mig sedan dess och börjar väl så smått att återfå normal kroppstemperatur nu igen. Ebbah kör på med cykelträningarna men Filip är med allt mer sällan, nu är det dock sista gången för säsongen nästa vecka och då blir nog båda med om dom håller sig friska. En avslutning missar man ju inte gärna. För Filip är det lagsporter som gäller och nu väntar en säsong med två innebandyträningar i veckan, en hockeyträning i veckan plus matcher på det. Blir ju ett jäkla kalas det där. Ebbahs innebandy börjar också nu på torsdag och även hon ska börja med matcher denna säsong.

Hackmora MTB-Uphill körs i år för tredje året och denna gång går det den 4:e oktober med start klockan 13. I fjol var jag tvåa men i år missar jag nog hela Hackmora-helgen (löptävlingen: Hackmora Bergslopp dagen efter) eftersom crosstävlingarna i Stockholm är på samma helg. Men gillar ni mysiga MTB-lopp eller att springa bergslopp så är detta en helg för er!

Torrt med svenska framgångar idag på tempoloppen, bäst gick det för Marcus Fåglum som körde in som 22:a man i herrarnas U23-klass. Silvret till Emma Johansson på lagtempot igår var förstås kul, men det där med lagtempo för proffslagen har inte riktigt nått mitt hjärta ännu. Jag ser istället fram emot hennes individuella medalj senare i veckan.

Nu ska jag ner i källaren och limma på ett crossdäck, vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar