Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-04-22

Distanspasset igår

Häj!

Idag är det vilodag och en helt vanlig arbetsdag igen efter en riktigt skön påskhelg där jag både cyklat och laddat batterierna. Den här påskhelgen blev precis så bra som jag hade hoppats. Igår var det dock inte vilodag utan jag stack ut och njöt av solskenet på eftermiddagen, hade väl ungefär så här trevligt mest hela tiden:
Gött, väl?

Jag tog rv.50 förbi Enviken. I Yttertänger tog jag höger och körde på så vis runt Vågsjön och kom ut i Klockarnäs. Därifrån åkte jag Lingheds Änga, Linghed, Böle, Isala, Österbyn, Ön, Svärdsjö, Toftbyn, Sundborn, Skuggarvet och hem. Fin runda, men igår fanns det vägarbeten också. Vägen mellan Böle och Isala hade en del nya potthål och ett par avgrävningar. Vägen mellan Svärdsjö och Toftbyn hade ganska många och långa sträckor vägarbeten.

Förutom att det var en fin runda så hade jag bra ben också. Det är ju synd att jag inte har tid att hålla på och träna så här hela tiden, för det är ju så himla trevligt med starka ben. Tog faktiskt rekord i snitteffekt på distanspass, så bra var benen. Detta trots att jag igår tog det ganska så lugnt. När jag har kört träningstävling+ANNAT så har jag haft högre effekt och på Östgötaloppet. Men för ett vanligt distanspass så blev det rekord i och med mina 207 watt.

Oavsett vad alla siffror säger så var det så himla skönt att få känna att benen och kroppen fungerade ungefär så som jag vill att den ska göra. Som jag har längtat efter den känslan!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Du skulle tagit ett dopp. Vågsjön bjöd på 14 gader igår. Där andra bilden är tagen finns det en källa med kallt gott vatten. Läge att fylla på vattenflaskan :-) Men det kanske du hade koll på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men fy då! Hör av dig när det är 30+ så kan jag kanske ta mig ett uppfriskande dopp. Hade ingen koll på källan faktiskt, får titta bättre nästa gång.

      Radera