Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-01

Nystart för Cykel & Fjäll

Idag öppnade Cykel & Fjäll sin nya butik här i Falun. Cykel & Fjäll har funnits nästan lika länge som jag i den här stan men från och med idag så är det i nya och lite större lokaler. Samma byggnad som tidigare, men nu på andra sidan huset.

Då jag idag varit i princip feberfri (37,2-37,4) och ändå var ute en sväng så passade jag på att titta in på deras nypremiär.
Nya lokalerna

Inne är det ljust, fräscht, många cyklar och välsorterat. Jag kom hem med kedjeolja, det går ju alltid åt.

Nu på eftermiddagen så har jag följt damernas Omloop het Nieuwsblad via twitter och herrarnas dito via livestream. Bägge var spännande tävlingar att följa och även om det givetvis hade varit kul att se rörliga bilder från damernas lopp så är det ju någonting extra med den där långa väntan innan nästa lilla information kommer. Om vi inte hade någon svensk herrcyklist med så hade vi desto fler damcyklister med och bäst av dessa lyckades Emma Johansson. I en lång utbrytning så blev hon tvåa i spurten strax före en jagande klunga. I herrloppet så vann Ian Stannard lite överraskande spurten mot utbrytarkamrat Greg Van Avermaet. Direkt i början av sändningen så ramlade Thor Hushovd och det har nu kommit uppgifter om att han ska ha brutit armen, inget vidare flyt för norrmannen alltså.
Ett kort sammandrag från damloppet: http://www.sporza.be/cm/sporza/videozone/sporten/v-wielrennen/MV_140301_OHN_vrouwen_verslag
Ett kort sammandrag från herrloppet: http://www.sporza.be/cm/sporza/videozone/sporten/v-wielrennen/MV_140301_OHN_2014_verslag

Jag är alltså nu nere på i princip normal kroppstemp men har sedan igår ont i huvudet istället. Mycket bättre idag än igår dock och jag håller cykling imorgon som möjligt. Huvudvärken kan ju säkert bero på att jag svettats ca: 35 liter/dygn ett par dygn. En "kul" grej är också att mitt knä som nu har fått vila några dagar har börjat om på ruta ett från förra torsdagen med att någon sena på höger sida om knäskålen hoppar vid varje steg jag tar. Gör inte ont, men är obehagligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar