Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-14

Lite skarpare idag

Mer skärpa idag.

Förutom att jag var mer skärpt idag så var jag mer pepp också. Tänkte i morse att jag behövde göra något annat än vad träningsprogrammet sa idag. Under förmiddagen växte en tanke om rekordfyror fram och så fick det bli. Jag skulle göra ett försök på rekordfyror helt enkelt. Rekordet att slå var ett snitt på 380 Monarkwatt för fyra gånger fyra minuter. Den första fyran höll jag 384 watt, den andra likaså. I den andra intervallen var jag dock riktigt obekväm från 1½ minut och framåt, fattade väl där att det skulle bli jobbigt. I den tredje så hade jag ett snitt på 380 när jag gav upp efter en dryg minut. Då var jag så jäkla stum att det kändes som om jag inte orkade dra runt pedalerna längre. Jag siktade (för) högt och gjorde ett bra försök i alla fall.

Efter att ha trampat ur benen en stund så smällde jag till med två spurter för att få någon slags maxwatt men jag nådde bara upp till 1132 i max och 1059 under fem sekunder. Rekordet där är 1238/1144.

Trampade ur benen ytterligare en gång och gick all-in för att ta rekord för en minut istället. Något jävla rekord skulle jag väl ändå kunna slå idag? Tidigare rekordet var på 523 watt från ett pass med tio ettor i mitten av februari. Och det rekordet flög väl all världens väg:
Nu vet jag inte om 585 är något att få proffskontrakt på, men det var i alla fall det bästa jag registrerat med mina Garmin Vector i vinter.

Så även om det inte blev riktigt som jag tänkt mig så bjöd detta vilda västern-pass ändå på ett rekord. Nu kan jag sova gott. Men först: Fredagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar