Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-10

Idag har jag i alla fall varit lite duktig

Dagens macka

Egentligen har jag väl inte varit så jävla duktig, jag har snarare försökt reparera en lång tids slarvande. Min e-post har varit nerprioriterad i flera veckor. Först hade jag för mycket att göra, sedan blev jag sjuk och tänkte då ta hand om det men inte ens då blev det av. Nu är det i alla fall gjort och jag har svarat på alla mejl jag hade i inkorgen. Tack vare detta så har det givetvis smattrat in nya meddelanden nu i kväll. Men nu lär jag bita ihop och hålla inkorgen tom. Man mår ju så mycket bättre då.

Idag var jag ju tjurig och härlig. Tänkte att det bara var något härligt morgonhumör som jag dragit på mig men det höll i sig under större delen av dagen. Bestämde mig därför att när jag stämplade ut från jobbet så var det slut med tjurigheten. Man får ha dåliga dagar och så men att sura allt för länge tjänar ju inget till. Bra då att sätta en tid där man ska sluta deppa och börja peppa.

Nu har barnen lagt sig, jag har bloggat under tiden som jag väntat på att barnen ska somna så nu är det väl dags. Dags att gå ner i källaren för att bränna av ett gäng ettor och hänga lite tvätt. Vi har nämligen en ny tvättmaskin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar