Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-22

Frukosthandling

God morgon på er!

Vaknade tidigt i morse, som vanligt nu för tiden eftersom åtminstone 5-åringen inte känner för att sova längre än till halv åtta oavsett veckodag. Slöade först med småbarnen i soffan en stund innan även de äldre tjejerna vaknade.

När det var dags för frukost så tyckte jag att det var lite snålt med frukostutbudet här hemma, så jag tog en härlig cykeltur i solskenet för att hämta hem lite ätbart. Ljuvligt väder och så skönt att cykla till affären.

Efter en härlig frukost med hela familjen samlad så har jag börjat kika på en krånglande lysknapp till 5-åringens rum.
Trodde först att det var den vita färgen som gjorde att inte knappen blev tillräckligt intryckt, så jag skrapade bort den. Tyvärr är det fortfarande samma problem. Om bara den vita fyrkantiga plastbiten som man trycker på sitter i så fungerar den, men med den vita "plastramen" runt så fungerar det inte. Måste liksom "lyfta ut" den svarta delen på något vis så knappen kommer ut en bit från ramen. Eller så köper jag bara nytt och byter ut den.

8 kommentarer:

  1. Angående strömbrytaren, köp en ny! Kostar som en innerslang och en glappande strömbrytare kan ställa till värre problem än att ljuset slocknar.

    SvaraRadera
  2. haha! var det första jag tänkte med. Han har ingen hjälm!

    SvaraRadera
  3. Köp en ny strömbrytare. Var rädd om 5 åringen

    SvaraRadera
  4. Köp en ny strömbrytare. Var rädd om 5 åringen

    SvaraRadera
  5. Var rädd om 5 åringen och köp en ny strömbrytare och en hjälm till dig själv.

    SvaraRadera