Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-02-04

Vinst och livet

Vann detta paket via Milebreakers Facebook-sida och fick hem det idag

Allt man behövde göra var att gilla den här bilden så är man med och tävlar om en av tolv paket med 12 bars. Just nu är det 79 som gillar bilden och ungefär hälften av paketen är kvar så det är rätt goda chanser om ni är sugna på att vara med och tävla. Det var nog knappa 40 gillare när jag vann, så mina odds var än bättre.

Jag hade ju en egen adventskalendertävling här under december där många vann en del priser. Jag själv var då med i en annan tävling och vann en middag på Högbo Brukshotell hos den alltid så inspirerande Träningsglädje. Med tanke på dessa båda priser inom kort tid så borde jag kanske köpa en lott också?

Annars så har livet rullat på som vanligt. Efter jobbet så åkte jag till Lugnet för att möta familjen, grabben spelade innebandy. Hemma så slumrade jag till tidigare i kväll men nu har barnen somnat och frugan åkt till jobbet. Återstår väl bara för mig att gå ner till källaren och sätta mig på Monarken då. Lossade på kåporna till Monarken igår och såg att kejdan behövde sträckas, det fixade jag så nu räknar jag med smått fantastiska watt-siffror att publicera imorgon bitti. Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Kalas, ska nog tävla till, bars får man aldrig nog av. P.S. Henrik är du snäll, kan du uppdatera min bloggadress i din länklista? Bloggar på http://cykelkatten.se/ nuförtiden... Tack kjam!

    SvaraRadera