Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-02-20

Vilodag igår och tillbaka i träning idag

Arkivbild från 19:e oktober då vi hade fått en första antydan till vinter

I natt kom det en hel del snö, så nu ser det ut som riktig vinter igen. Imorgon ska det också komma en del snö, men tydligen så ska det övergå i plusgrader under dagen och vintern tar väl slut imorgon. Igen.

Igår hade jag vilodag. Då hade jag kört fyra dagar i rad och det är minst sagt tillräckligt. Gårdagen spenderades först på jobbet, sedan direkt till styrelsemöte med Falu CK och hem kom jag kring halv tio på kvällen. Det blev en heldag helt enkelt. Idag var jag också länge på jobbet och har inte varit hemma speciellt lång stund, nu laddar jag om för lite testcykel.

Det här ser ut att kunna bli min bästa träningsvecka på väldigt länge, så jag är lite extra taggad för att hålla i det här nu. I helgen kommer lagkamrat Jimmy Bodin hit och cyklar lite. Vi tänkte köra ett distanspass på lördagen så det är något att se fram emot.

Idag blev det klart att jag ska hålla min första föreläsning någonsin. Det blir en hos en cykelklubb i slutet av mars och det ska bli riktigt kul att få prova på den rollen. Jag gillar ju att snacka cykel så det ska nog kunna gå bra.

Nä, nu tyckte jag nog att jag hörde Monarken ropa nerifrån källaren, vi hörs!

2 kommentarer:

  1. älskar solfrostiga bilder. plusgrader och gråskala blir liksom inte lika bra. hoppas ni får en bra cykelhelg. själv ska jag hitta några cykelintervaller och köra tänkte jag...

    SvaraRadera
  2. En sådan där typiskt strålande Öijersk inspirationsbild!

    SvaraRadera