Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-02-25

Pengapåse

En påse med femmor

Alltså, förra veckan så väggade jag ju så pass hårt att jag vinglade fram, knappt visste vad jag hette och till slut ringde frugan för hämtning. Oj vad jag önskade att jag hade pengar med mig då jag passerade ett par caféer och en mataffär. Även den första februari så kom mannen med den stora släggan på besök.

Himla tråkigt när väggen kommer och man inte har något att handla för när man passerar någon mack/affär/café. Därför borde det ju alltid ligga lite pengar i sadelväskan. När vi skulle ut på fikatur i lördags så försökte jag smita undan fikat med ursäkten att jag inte hade några fikapengar med mig, då "räddade" Magnus mig. I lördags så bestämde jag mig för att rensa ur sadelväskan efter distanspasset med Jeppe, Jimmy och Magnus och där inne bland slangar, kedjebrytare, multiverktyg, buntband och däckavtagare så hittade jag en påse med tio femmor i! Kändes ju lagom kul att jag rullat runt som en spargris helt utan att veta om det när jag väggat tidigare. Nu vet jag dock att den ligger där och lite pengar borde, som sagt, alla ha med sig på sina pass.

2 kommentarer:

  1. Varför inte ha sitt betalkort med sig? Väger dessutom rätt mycket mindre än 10 st femmor! 😉

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vikt är bra. Dessutom så kan man lägga i mynten i sadelväskan och låta dom ligga där hela vintern, ett betalkort tar man ju ur varje gång och då ökar väl risken för att man glömmer det en dag.

      Radera