Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-02-07

Mörker

Det har inte publiceras allt för många rader om träning här dom senaste dagarna. Anledningen är ganska enkel: det går inte speciellt bra just nu. Jag har en Monarksvacka som gör att jag kliver av cykeln helt enkelt. Men halva träningspass är väl kanske också träningspass?

Jag är inte sliten och har inte tröttnat på cykel, det är bara motivationsnivån sent på kvällarna i cykelrummet som är för låg. Senast här så körde jag ca: 25 watt lägre belastning än förra gången, för att kunna köra igenom ett helt pass. Klev ändå av, så det beror inte på att jag kör för tungt och inte orkar fysiskt. Jag har nu en plan för att ta mig ur svackan så jag ska testa den för att kunna få till en riktigt bra februarimånad.

10 spurter fixade jag ändå igår och siffrorna var riktigt bra för att vara jag, har dock inte haft tid att lägga in passet i Garmin Connect än så ni får lita på mitt ord. Maxwatten var dock 1222, det minns jag. 1238 är personbästat men siffrorna igår var personbästa när det kommer till watt/kilogram. Kanske att det kan ha blivit ett nytt personbästa för fem sekunder också.

1 kommentar:

  1. Prova att köra sufferfest videos. De kan nog höja motivationen...

    SvaraRadera