Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-01-28

Sovit bra, men lite samt info om kommunikation i elitlaget

Vaknade upp bredvid denna skönhet i morse

Att jag tog mig ett antal power naps i kombination med intag av koffeinhaltig dryck (Coca Cola) där på kvällen var väl inte helt optimalt för sömnmängden. Kvalitén var det dock inget fel på. Att dottern kom och väckte mig på natten gav mig ju inte direkt mer sömn, men det är väl så härligt med barn!?

Jag har tänkt bli mer öppen med allt det cykliga igen, det är väl ändå därför som ni läser här gissar jag. Jag håller ju på med så himla mycket, även när jag inte tränar eller tävlar. Tänkte därför kort bara berätta om hur vi kommunicerar i elitlaget. För att informationen ska nå alla så har vi en SMS-grupp. Gratis, jättesmidigt och bra på nästan alla sätt och vis. När det blir intensiva diskussioner i SMS-gruppen så kan det dock vara läge att ha telefonen på ljudlöst...
Igår så startade jag en hemlig grupp på Facebook där dialogerna blir lite mer lättöverskådliga och där man på ett smidigt vis kan dela bilder och annat med varandra. Det blir mer som ett forum för gruppen och där SMS-gruppen nog mer kommer att få en roll för snabb kommunikation.

Vi i elitlaget finns givetvis på sociala medier och med tanke på att det är min hemmaplan så känner jag att vi borde vara mer aktiva där. Där har vi utvecklingspotential Jag vill dock inte leva hela mitt liv på sociala medier så därför lägger jag inte all min tid åt detta.
https://www.facebook.com/FaluCKElit - på Facebook är vi mest aktiva
http://faluckelit.blogspot.se/ - blogg som är uppdaterad 2:a maj, pinsamt!
https://twitter.com/faluckelit - Twitter, bra för korta och snabba meddelanden till de som är intresserade
http://instagram.com/faluckelit - alla elitlag/elitklubbar borde ha ett Instagram-konto, som är aktivt!
Följ oss gärna via dessa kanaler, med tanke på den potential vi har att förbättra oss här så kan det nog bli riktigt intressant att följa oss under säsongen 2014.

3 kommentarer:

  1. Är Bianchi's spons gratis cyklar eller bara rabatt? Är det vanligt bland svenska elitlag att få helt sponsrad utrustning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bland svenska elitlag så är det nog vanligast att cyklister lånar eller köper sina cyklar. När det kommer till helt sponsrad utrustning så handlar det nog mer om individuella cyklister och inte lag. Alltså större chans i MTB/CX.

      Radera
  2. Tack för tipset om SMS-grupp! Använder nu en sådan gällande status på Mönsterås kommuns konstgräsplan. Smidigt sätt att meddela alla ledare om det går att spela eller ej i snöyran!

    SvaraRadera