Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-01-27

Kvällsbloggen

Ny bild, samma gamla motiv

Ungarna kom hem, åkte skridskor, åt mat och åkte skridskor. Nu har dom somnat bägge två, den ena låg vaken i sängen i nästan två timmar stackarn. Jag tänkte ta en power nap när de skulle somna men det visade sig att det blev ett antal power naps där... Jag är ju så trött. Att det är jättevarmt i huset gör ju inte att jag blir mindre mosig heller så nu har jag tagit av mig nästan alla kläder, käkat lite sött och druckit Coca Cola i hopp om kraft att genomföra en kvällsträning.

Jag har lyckats bli vald till ordförande i cykelklubben igen. Det skedde väl egentligen redan i slutet av förra året, men det kanske jag har glömt att meddela er. Det blir nu fjärde året som ordförande och det känns som om klubben har kommit en lång väg under dessa år.

Jag har haft perioder här på bloggen då jag skrivit allt cykelrelaterat jag håller på med. Sedan har det glömts bort och ingen efterfrågar det heller. Så jag vet inte hur stor vikt jag bör lägga vid att informera er om allt som händer i mitt cykliga liv. Ni är väl antagligen här för att ni är intresserade av cykling på ett eller annat vis, gissar jag. Så lite cykliga saker kanske jag kan bju' på.

Jag har en ny samarbetspartner på G. Vi är väl överens å så men innan kontraktsläsandet och handskakandet så avvaktar jag lite med att gå in på vilken det är.

Elitlaget vet jag väl inte om jag har presenterat så noga här i bloggen heller. Jag vet att jag skrivit om det i andra sociala medier men vi kör väl en laguppställning även här så ingen går miste om truppen:
Christoffer Kvist
Henrik Öijer
Hendrik Sjölund
Jimmy Bodin (från Team TREK Sweden)
Johan Carls
Viktor Knutsson
Fem cyklister som även var med under 2013 alltså och ett nyförvärv i Jimmy. Lagets sponsorer får jag nog återkomma med ganska snart då vi fortfarande har ett par pusselbitar som kräver den där handskakningen.

En cykelbutik har skickat en förfrågan om inte jag skulle kunna närvara på deras cykelkväll framåt vårkanten och en cykelklubb har också ställt frågan om jag inte kan komma till dem och snacka lite cykel. Jag har ju inte gjort några sådana här saker tidigare men det känns givetvis väldigt hedrande att det finns människor som tror att jag kan tillföra deras organisationer någonting. Dessutom så tycker ju jag att det är kul att testa någonting nytt och kanske utvecklas som person på köpet också. Jag har meddelat bägge att jag är intresserad och har ju ingenting att förlora på detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar