2013-12-20

Lucka 20: Houdini Sportswear

Bakom lucka 20 hittar vi klädmärket Houdini som låter er tävla om en Houdini Power Houdi. Ni väljer själva den färg ni vill ha och om ni vill ha dam eller herrmodell.

"Vi är Houdini, ett Svenskt företag grundat 1993. Vi gör kläder med fantastisk prestanda och som är grymt sköna att ha på sig. Är vi det största märket inom sportkläder? Inte en chans. Men vi siktar inte på att bli störst, vårt mål är att bli bäst!""Power Houdin är en skön och smidig fleecetröja i slitstark Premium Polartec Power Stretch Pro. Det stretchiga materialet gör att den sitter skönt mot kroppen, är slitstarkt och har en slät utsida som gör den följsam mot skaljackan. Hög tight krage och huva som värmer hals och haka. För extra slitstyrka har ärmsluten med tumhål dubbel mudd. Tröjan har en kroppsnära skärning och tvåvägsdragkejda."

Dagens frågor följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
Hur många "friends" har Houdini?
Hur många egna butiker har Houdini?
Vad kostar Houdinis Power Houdi?

Bästa stället för att leta efter svaren är hos Houdini.

"Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan."