2013-12-11

Lucka 11: Stavar från Cippus

I lucka 11 finns en uppsättning finstavar från det nystartade företaget Cippus, så här skriver beskriver Cippus sig själva:
"Cippus är ett ungt varumärke på den svenska marknaden. Under hösten 2013 introducerar vi två stavar för längdskidåkning. Tanken med varumärket Cippus är att alltid erbjuda högsta klass till konkurrenskraftigt pris. Vår ambition är att varje produkt från Cippus ska erbjuda en prestanda som inte går att hitta till jämförbart pris hos konkurerande märken.

För att kunna upprätthålla våra låga priser jobbar vi direkt mot tillverkarna utan mellanhänder samt använder oss av enkla distributionsled via säljkanalen skidstaven.se eller direktförsäljning ute i klubbar och föreningar.

Trots att vi ägnar oss åt skidåkning främst på motionsnivå, och håller till en bit ned i resultatlistan på de få tävlingar vi ställer upp i, vill vi kunna njuta av känslan att åka på bästa material. Vi tror att det finns många likt oss ute i landet med samma känsla för sporten, dels motionärer/elitmotionärer, men även unga ambitiösa tävlingsåkare som ännu inte har hunnit köra till sig sponsorkontrakt. Vi vill ge alla dessa skidåkare chansen att tävla och träna utan att begränsas av material. Detta är motivationen till att vi har startat varumärke Cippus. Vi hoppas få chansen att utveckla våra produkter med Sveriges alla skidåkare på olika nivåer."

"Cippus Optimum - lätt, fin pendel med hög styvhet för tävlingsåkaren, värde 1499:-.

Kolfiber med extra hög kvalitet (HM) i stavröret gör att styvheten kan hållas hög med tunnare väggtjocklek, vilket ger en lättare stav, och därmed en lättare pendel. Denna stav passar alla åkare, men framförallt den som tävlar regelbundet. Se ytterligare information på cippus.se"


Dagens frågor följer nedan, du skickar in ditt svar till henrikoijer@gmail.com och glöm inte att ange din hemadress:
1. Även om ordinarie pris på Cippus Optimum är 1499:- så säljs den just nu för ett annat pris, vilket?
2. Vad heter Cippus basstav?
3. Cippus tar fram en ungdomsstav, vad kostar den om man förhansdsbokar (kolla Cippus Facebook-sida)?

Bästa stället för att leta efter svaren är hos Cippus.

"Regler och villkor för denna tävling:
Glöm inte att ange din adress när du svarat, så att vi kan skicka din vinst.
Varje dag från första december till och med den 24:e december kommer en tävling där vinnare utses och offentliggörs dagen efter. Om jag har fått förhinder så förbehåller jag mig rätten att skjuta fram offentliggörandet.
Man får bara skicka in ett tävlingsbidrag/tävlingsdag och svaren skickas till henrikoijer@gmail.com
Tävlingen är öppen till 23:59 under tävlingsdagen, alla svar som kommer in efter den tidpunkten ogillas.
Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
Din e-postadress kommer att sparas av mig och kan sedan användas av mig för utskick gällande projekt jag gör eller information angående bloggen. Din e-postadress kommer inte lämnas vidare till någon annan."