2013-11-27

Hard work, or hardly working?

Just nu på ett hotellrum i Malmö

Är nere här på utbildning och tänkte köra ett mail-marathon så här innan sovdags. Det ligger på i inkorgen och jag har prioriterat ner den ganska hårt på sistone. Mycket som väntar på svar dock och nu ska jag ta tjuren vid hornen. Vi åkte tåg till Arlanda tidigt satan i morse och därifrån flög vi ner. Skönt ändå att slippa en evighetsresa då det ändå är en bit att åka och det skulle ta väldigt många timmar om vi skulle ha åkt bil/tåg.

Av en händelse så ska Bianchi Café öppna även i Malmö på fredag och imorgon har man pressvisning. Kul! Kommer nog försöka kombinera nytta med nöje nu när jag ändå är här.
"Hej Malmö! 
På fredag slås portarna upp för Bianchi Café & Cycles Malmö. Välkomna alla! Nedan några ord från ägare.
Bianchi står för mer än bara cyklar. Och Bianchi Café & Cycles är varken en cykelbutik eller ett café. Det är både och – i en ordning man själv får bestämma. Mest av allt är det en fullfjädrad restaurang där du kan uppleva såväl det genuina Italien och dess magnifika kök som en rad spännande möten. Mellan människor, cyklar, god mat och dito dryck. Vi tycker att allt det där hänger ihop, att de relaterar till varandra – precis som en början och ett slut.
Benvenuti!
Salvatore Grimaldi"

1 kommentar:

  1. Kul, snart öppnar de hos oss med (säger de iaf). Ta lite bilder så man får se hur det kommer att se ut!

    SvaraRadera