Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-10-08

Ett inställt träningspass är också ett träningspass

Med dom orden sparkar jag igång vinterträningen inför säsongen 2014. Egentligen så tjuvstartade jag redan igår, med en vilodag. Ni hör ju, det här luktar succé lång väg.

Allvarligt skojat så ville jag inte komma blöt till jobbet utan kör dagens pass i eftermiddag/kväll istället. Har faktiskt gjort ett träningsprogram åt mig själv för första gången sedan typ 2009. Jag har sedan dess tränat när jag haft tid och lust. Med ett program så kommer motivationen och lusten att träna öka. Jag vill försöka få lite mer struktur på träningen och inte bara köra vad som helst och när som helst. Nu vet jag vad jag förväntar mig av mig själv varje vecka och då blir det lättare att motivera mig att sticka ut när jag vet vad som ska köras under veckan. Med en planerad träning så kommer jag få med dom pusselbitar som jag vill ha och slipper komma till en säsong och känna att jag borde ha kört mer av det ena eller det andra passet. 

Frågor på detta?

2 kommentarer:

  1. du kan vl outa programnet oxå så vi kan kolla att du inte fuskar :-)

    SvaraRadera
  2. Skulle vara superintressant att se hur träningsprogrammet ser ut för en vintermånad, och hur du har tänkt dig att det ska ändras framåt våren för att kunna vaska fram tävlingsformen...? Tack för en bra blogg!

    SvaraRadera