Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-01-07

Nystart

Foto: Jonatan Stark

Nytt år, ny vecka, ny dag och nya arbetsuppgifter väntar. Passade ju på att vara långledig över jul- och nyårshelgerna då jag inte var ledig så mycket i somras och verkligen behövde ledigheten efter en tuff höst på jobbet. Sedan jag projektanställdes för ungefär ett och ett halvt år sedan så har jag bytt arbetsuppgifter ett par gånger om och nu är det dags för ännu en ny inriktning. Känns kul!

Tränade ganska mycket under ledigheten, julhelgen är väl ingen period då cyklister behöver träna speciellt mycket egentligen, men som heltidsarbetande småbarnsförälder gäller det att ta vara på tiden. Annars är ju en ökning mot säsongen att föredra. Någon vecka innan jul tjuvstartade jag mitt nyårslöfte och ska, precis som så många andra, försöka gå ner lite i vikt. För mig handlar det inte om något nytt lägstarekord, utan om att försöka komma tillbaka till strax över den vikt jag hade som elitaktiv. Jag är på rätt väg och ska väl redovisa detta lite mer utförligt så småningom. Har ni något nyårslöfte?

Vi hörs!

4 kommentarer:

  1. Har nog aldrig gett något nyårslöfte. Men har som mål iår att jag skall vara i bättre form när väl utesäsongen börjar. och inte få mina latdippar som jag har lätt att halka in i periodvis! :)

    SvaraRadera
  2. Vad är receptet på din viktnedgång?? Mer träning? För det kan väl aldrig vara justeringar i dieten med tanke på din fabläs för godis :) Kom gärna med tips! Har själv gått upp FEM kilo under ledigheten! Försöker nu bli av med dessa extrakilon med hjälp av LCHF.. På mig har det fungerat hyfsat, dock så har jag inte så stor kunskap om denna filosofi så jag har märkt att jag inte alls får i mig lika mkt energi jämfört med min normala kost.. Detta märktes under rundan igår..:)

    Hade!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer ett inlägg kl. 11 idag om det.
      LCHF kanske ger dig lika mycket energi, men i form av fett istället för kolhydrater. Vilket kan få dig att känna dig trött/seg till en början, många säger att kroppen vänjer sig sedan.

      Radera
  3. Sluta feströka och vara snällare mot pojkar, träningen verkar sköta sig själv rätt bra ändå *peppar peppar* :) Lycka till med ditt löfte, du fixar't!

    SvaraRadera