Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-01-14

Kämpat å så

Hej hej!

Lite besviken var jag allt när jag kom till jobbet i morse. Temperatur.nu angav 18.3 grader kallt i Falun när jag rullade iväg, frös ändå inte om annat än tårna! Lyckades till och med känna mig överklädd i kylan och fick hålla igen lite för att inte bli allt för svettig. På väg hem så skippade jag en långärmad tröja och västen, kändes mycket bättre. Men på väg hem var det också bara -12, rena rama värmeböljan.

Igår och idag har det kommit rapporter om att Lance Armstrong nu ringer runt till sina före detta vänner och bekanta i ett försök att förbereda dom på vad han kommer säga i intervjun med Oprah som ska sändas nu på torsdag. Många spekulerar i att han delvis kommer erkänna fusk, frågan är nu om han kommer att göra det och i vilken omfattning.
Det är trist och synd när många säger att "alla fuskade då", för så var det inte. Allt för många har förlorat chansen att vinna tävlingar eller till och med möjligheten till en idrottskarriär på grund av att ett gäng i toppen fuskade sig till framgång.

Läste också idag att Sunweb-Napoleon Games gick ut med att det fortsatt är Kevin Pauwels som är kapten i laget, undrar vad nykorade belgiska mästaren i cykelcross, Klaas Vantornout, känner inför detta. Kanske egot växte så pass i och med mästartiteln att han vill ha en mer framträdande roll i ett lag framöver?
I Otegem tog han idag sin första seger i nya dräkten:
1. Klaas Vantornout (Sunweb-Napoleon Games) in 1u04:07
2. Bart Wellens op 0:25
3. Sven Vanthourenhout 0:46

6 kommentarer:

  1. Jag hoppas Lance talar ut och att det sedan blir början på en lång rad av bekännanden. Visst fanns det rena cyklister,Willy Voet pekar t ex ut Patrice Halgand som ren trots att han körde 95 - 99 i Festina. Resten av tourlaget dopade sig, tror inte de var ett dugg värre än de andra lagen då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns väl ändå nästan som om alla redan erkänt, alla utom Lance och några spanjorer..

      Radera
  2. Jag hoppas Lance gör en Tom Cruise.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lance lär ha intervjuats från sitt hem. Ska vara om han hoppar i egen soffa då...

      Radera
  3. Nehe?! 18.3 minus, jag kämpade för att ta mig upp ur sängen överhuvudtaget. Kan tänka mig att man tar ett lager för mycket då, för säkerhets skull liksom :) Kämpigt!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alla har vi något att kämpa för... :)

      Radera