Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-30

Crosspass

Idag var Jens Westergren, Fredrik Ericsson och jag ute på en cykeltur i det vackra höstvädret. Jag hade lite nya små skogsvägar jag ville testa, plus en mäktig backe som jag hört andra cykla i men själv hade jag aldrig varit där. Varför jag inte varit det kan man verkligen undra då den på ungefär två kilometers cykling stiger nästan 150 höjdmeter. En riktigt skittuff backe med andra ord. Bara 16 km från där jag bor dessutom. 
Benen kändes helt okej idag. Det blev ju lite navigering under passet också eftersom jag inte hade full koll på vart vi skulle. Men ändå med ganska bra drag i cyklingen. En "traktorväg" var en smal, liten, stenig stig på ungefär en kilometer där Jens och jag inte direkt briljerade med våra crossar, i övrigt fina vägar och ett fint pass. 
Backens mäktiga profil och annan data hittar ni i Garmindatan i slutet på detta inlägg, här kommer några bilder:

Garmindata:

Live stream cyclocross Kalmthout 2012

Visst, Gräsmatta GP (Crossvegas) i all ära, men klockan 17:00 idag börjar den riktiga CX-säsongen via livestream. Så många helgeftermiddagar som vi nu kommer få spendera framför våra datorskärmar.
Det ska bli kul att se vilka som är bäst, vilka som utvecklats bäst och vilka som floppar.
Dagens race hittar ni här:
http://sports-livez.com/channel/ch-3.php
http://sports-livez.com/sopcast/sop-3.php
http://sports-livez.com/channel/ch-5.php
http://sports-livez.com/channel/ch-6.php

Olika kul

Igår var jag på derby med barnen, Leksand fick stryk av Mora efter straffar och vi hade en idiot ett par stolar bort. Ändå kul på det stora hela.
Hade sedan turen att få bli bjuden på lite festligheter vilket var riktigt kul. Både att bli bjuden och givetvis själva sällskapandet. Det blev ett par Cola och bilkörning för min del, så jag lever också idag.
Vilket ju är himla tur med tanke på att jag ska ut och cykla distans med sällskap. Crossdistans med möjlighet till terränglöpning med cykel, tack vare att jag ska testa lite nya vägar...
Tre olika kul alltså!

2012-09-29

Bilder Branäs dag 2

Bättre sent än aldrig. Foto: i dom flesta fallen: Ronya, någon bild har Emily tagit och jag har tagit bilden på termometern!