Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-11-24

Live stream cyclocross world cup Koksijde 2012, vintern kommer och min första seger

Idag körs världscupen i cykelcross i belgiska Koksijde och vi lär, precis som på VM förra vintern, få se hur cyklisterna bemästrar sandcykling. Koksijde är nämligen en klassisk sandbana. På plats representerande Sverige är:
Samt givetvis Anton som sköter allt åt dessa atleter. 
Bild från förra årets världscup, fotad av Jögga och stulen av mig från Darvells blogg.

Varken U23:ornas eller damernas lopp sänds i sin helhet utan det brukar visas ett kortare sammandrag. Herrloppet sänds med start 15:00 sändningarna drar igång vid 14:30:

Tyvärr missar jag dagens sändningar. Men det brukar ju gå att hitta loppen i efterhand på Cyclingtorrents.nl. När Magnus Darvell står i startfållan tillsammans med alla andra världsstjärnor så klubbar jag nämligen igång Falu CK:s årsmöte. Där ska vi ta fram styrelsen för 2013, rösta om ett par förslag till nya stadgar och dela ut priser och blommor till folk i klubben som presterat väl. 

Enligt Yr.no så kommer vintern till Falun på onsdag. Ska bli riktigt skönt att slippa mörkret och regnet ett tag framöver. -15 känns kanske lite överdrivet, men det får det vara värt någon dag för att få en riktig vinter. Om vintervädret håller i sig så kanske vi får en vintrig CX-cupavslutning i Vårgårda, och ni minns väl vem som vann Nissan Crossover i Falun 2005 i snöfall och nysnö? Just det, jag:
Foto: motte på HappyMTB.org

Här håller jag Johan Landström bakom mig. Johan blev tvåa och Fredrik Ericsson trea. Ni som är observanta ser att jag har tejpat skorna för att hålla kyla och fukt borta men ändå kunna springa bra. Min första seger på en nationell tävling. Det var bättre förr...

Avslutningsvis vill jag bara tacka Bigmollo för ögoninflammationen. Tack och hej!

2 kommentarer:

  1. Nej är det sant? Jag sa ju att vi skulle ta det lite lugnt i blogghörnan. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet, men du måste ju förstå att det var lite svårt att hålla sig ifrån dig när du stod där och såg så läcker ut.

      Radera