Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-15

Underhåll

Jespers kurva

Tjo och tjim!

Det är ju lite kul att variera pendlingsvägen till och från jobbet, idag gjorde jag en sådan där variant på hemvägen och svände förbi Jespers kurva. Jesper och jag kom från vägen till höger i bild, skulle ta den tvära högerkurvan och åka ut till vänster i bild men Jesper sladdade omkull i lösgruset. Alltså Jespers kurva.
En annan sak man kan göra för att få lite variation är att köra intervaller istället för att slönöta i sitt gamla vanliga gnet-tempo. Så har jag gjort på hemvägen både igår och idag. Inga stentuffa intervaller och inga tidsbestämda. Utan har tryckt på lite utan att köra mig stum i några småbackar. Så här har det sett ut:
Känslan var mycket bra också idag. Kanske inte lika bra som igår, men någon gång börjar man ju bli sliten också plus att jag sov mycket till igår och lite till idag. Sånt påverkar säkert också intervallhumöret.

Idag har det gått ett litet sus genom cykelvärlden, detta eftersom någon smygfotat Bradley Wiggins när han tar en cigg.

För er som gillar CX så har Cyclo-Cross Sverige en Facebook-sida där man just nu har möjlighet att ge förslag till cupen som startar snart. Gå in på sidan, gilla den så du inte missar något i den svenska CX-svängen och kommentera deras inlägg med lite konstruktiva tankar och idéer så är du med och påverkar.

Så. Det var nog allt för mig denna afton, hoppas att ni har haft en härlig dag!

1 kommentar: