Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-31

Snälla, säg att det är ett skämt

"Cyklisten Emilia Fahlin kommer inte att ställa upp i tempoloppet i VM som avgörs i Holland om tre veckor, det rapporterar Radiosporten.

Fahlin har haft problem med inställningarna på cykeln vilket gör att OS-cyklisten enbart väljer att satsa på linjeloppet.

– Det handlar om millimeter och vinklar, små detaljer. Visst är det en mindre skandal att hennes lag inte ger henne full support. Det borde inte kunna ske. Hon har inte fått behålla cykeln från förra året, som hon lyckades bra med, säger cykelförbundets sportchef Madeleine Lindberg Wall till radion.

TT"


Snälla, säg att detta är ett stort skämt som nu slagit fel och blivit nyhet. Snälla. För det här måste väl vara den sämsta jävla ursäkt jag någonsin läst!? Och att Madeleinie Lindberg Wall backar upp henne istället för att bara ge henne den uppsträckning och det multiverktyg hon behöver för att lära sig justera cykeln gör ju inte saken bättre. "Hon har inte fått behålla cykeln från förra året...". Nej, men proffsigt. Verkligen.
Så där ja, trist att hon inte ställer upp i VM, oavsett vad den verkliga orsaken är.

Ett annat skämt är ju mitt öga som nu firat 7 veckor med någon form av irritation/infektion. Från början bara i höger öga, men sedan några dagar i bägge ögonen. Fredrik Ericsson skrev på Twitter att han firar 7 veckor med någon ögonåkomma nu på söndag, så jag är i alla fall inte ensam då om det stämmer.
Annars är jag mest fredagstrött nu, ska bli så skönt med helg. Kan ha en riktigt "kul" grej på gång för helgen!

1 kommentar:

  1. Inte för att jag cyklar tempo, men hur svårt kan det var att få till en körställning man är nöjd med?

    SvaraRadera