Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-01

Om sex timmar är jag dyngrak

Så satt Bradley Wiggins och funderade idag under tempoloppets sista kilometer. Ett tempolopp som han så klart vann i stor stil. Fabian Cancellaras skada hindrade honom från att agera hot, men jag tror inte han hade klarat att brotta ner Wiggins från tronen ändå. Han är stor nu, Wiggins. Riktigt stor. Kul för brittisk cykelsport som haft några riktigt framgångsrika år efter att ha varit lite av en B-nation när det handlat om landsvägscykling. Någon enstaka stjärna med långa mellanrum, men inte så mycket mer. Nu kokar cyklingen i Storbritannien.
Fint för britterna !

Tyvärr lyckades varken Silver-Gustav eller Silver-Emma bättra på sina namn något under detta OS. Trots den nya hjälmen!!!! Svensk cykel hade verkligen inte mått dåligt av lite OS-framgångar.

Trist besked här om dagen också att Team Cykelcity inte finns kvar 2012. Jag spekulerade vilt på Twitter om vart cyklisterna i laget skulle ta vägen till nästa år. Att Cykelcity ger besked om avslutad team-satsning redan nu ger andra aktörer chansen att i hyfsat god tid kunna bilda nytt storlag med sveriges elit och även cyklisterna får chansen att kolla med andra team/klubbar inför nästa år. Johan "Lembit" Landström var inte sen att plocka fram stora sågen i lokaltidningen här i bygden. Egentligen skulle jag vilja spekulera vilt i denna blogg om vart alla cyklister hamnar och hur svenska cykelelitkartan ser ut 2013 men jag vet inte om alla skulle uppskatta det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar