Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-08

Massor av bilder från helgen i Skåne

Okej, det här inlägget kommer _lite_ sent. Men jag liksom hade annat att göra och glömde bort. En av de väldigt fina sakerna med att tävla sällan är att varje tävlingstillfälle blir fyllt med förväntan och inte ens en bilresa till Skåne känns lång eller tråkig. Det här är lite bilder från Skåneresan för någon helg sedan:
Två generationer Kastemyr beundrar packningen, vi åkte med tre cyklar samt fem cyklister plus packning i bilen ner till Skåne. Hem åkte vi med fyra cyklar, fyra cyklister med tillhörande packning i bilen.

Matstopp Örebro

Fikapaus och förarbyte på en Shellmack söder om Jönköping, coola gänget (Linn Gusafsson, Jesper Larsson och Peter Vingstedt) hänger vid bilen

Linn släppte vi av i metropolen Glumslöv som ligger mellan Helsingborg och Landskrona, vi grabbar åkte vidare till Marieholms gästgivaregård där vi skulle bo ett par nätter

Efter att vi slängt in packningen på rummet så pumpade Peter däck, Pontus och jag stack ut på en liten cykeltur och vad Jeppe gjorde på rummet är det ingen som vet än idag.

"Ett rum för tre och en extrasäng" kan bevisligen tolkas på fler än ett vis. Men vi fick till en extra extrasäng och finns det hjärterum så kan nog fyra gossar dela på ett litet rum.

Tävlingsförberedelser 

Junior Erik Wallén närmast kameran, juniorkamrat Pontus lånar pumpen

Jeppe var väl så glad över att få ha stora klistermärken med sitt nummer på hjälmen, tummen upp på det!

Taktiksnack i Motala AIF

Efter loppet var somliga (mest jag...) slitna samtidigt som andra (mest Johan Landström) såg helt oberörda ut

Efter loppet: mat, sightseeing och energiinköp i Eslöv

Raceday 2, frukost och avfärd. Snabba puckar!

Sliten men ändå taggad inför uppgiften, Peter bakom kameran

Taktiksnack Cykelcity med finbesök av Jeppe. Loppets blivande vinnare sitter i egen bil till höger och nålar nummerlapp

Kul med cykeltävling!

Efter loppet: duschade på Rosengårds IP (har troligtvis duschat i samma dusch som Zlatan duschat i!!!), åt på närliggande MAX och gasade sedan hemåt. Jag har bilder på sovande cyklister men dom fick jag tydligen inte publicera. Lite spännande blev det när vi trodde att vi nästan hade slut på bensin och passerade Jönköping utan att tanka.

Dagen efter: tvätta, tanka och lämna tillbaka bilen. Tack Mitsubishi och Mats Bilar för hjälp med en Outlander att glida i en helg. Tack också till Marieholms Gästgivaregård för riktigt bra service utöver det vanliga. Och givetvis tack till det utomordentligt trevliga sällskapet som gjorde min helg så kul på alla sätt och vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar