Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-08-02

Idag är det Ingarvet GP

Foto från förra gången via Ronya

Jag tror och hoppas att min egen form ska vara bättre än förra gången, då blev jag visserligen tvåa totalt, men det var segelbåtsben och det luktade läggmatch av Johan Landström i sista spurten (som ger dubbla poäng..), som jag vann före just den mannen. Hellre då att jag blir elva totalt men känner att den där sköna spurtkicken finns där igen. Jag åker dit för att försöka vinna någon spurt och med fyra vilodagar följt av ett bra pass i förrgår och vila igår så borde ju benen vara fräscha i alla fall. Tyvärr är det ju så i cykel som i så många andra idrotter att det inte alltid är den egna formen eller prestationen som avgör. Det kan ju vara tio andra som har just sin dag den dagen när det gäller.
Johan Landström som brukar vinna det där har till exempel hotat med sin närvaro, och han är ju inte den som tar bilder till bloggen direkt. Om vi säger så...

Det är så skönt att vi nu för tiden är ett ganska stort gäng som kör (20+), det blir så mycket jämnare och trevligare när man är fler. Ju fler desto roligare och av någon anledning så tycker vi ju alla att det är jättekul att köra varv efter varv i ett industriområde. Det låter kanske inte som någon hit, men det är lika kul varje gång.

I norr finns Timrå GP och även Stockholm har nu äntligen fått sin egna variant av Ingarvet GP, i form av #KummelbergetGP.

1 kommentar:

  1. Haha, gillade kommentaren om foto och Landström : )

    SvaraRadera