Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-07-15

Tävlingsträningen tidigare idag

Jag stack ut lite tidigare än nödvändigt idag, hade kapat sadelstolpsröret lite och ville testa på det här med MTB innan träningstävlingen. Så jag drog upp till Lugnet med ett kort stopp för att flytta klossarna under skon en centimeter... Detta var mitt andra pass med skorna och jag var väl allt annat än nöjd med min tidigare klossplacering. Körde lite av SM-banan från -99 och mindes Roger Perssons framhjulspunktering innan han skulle ut på slutrundan. Stackarn. Det kändes ändå rätt okej när jag var ute och det här med 29" är ju så förlåtande i skogen. 
Vi samlades vid hästskon och vi blev sex personer varav fyra är eller har varit svenska mästare i MTB. Rätt inspirerande och bra träningssällskap jag får uppleva i denna fantastiska stad ändå. 

Bansträckning diskuteras innan start, det var lite blött i skogen och vi ville inte åka sönder de handbygda stigarna så vi valde ett torrare parti att köra på. Det blev till slut fyra heat om två varv plus målbacke och ett heat tog mig lite drygt fem minuter att cykla. Det var bara pangpang som gällde alltså.
Mina placeringar blev:
4:a på tiden 5:00 (183/189 i snitt/maxpuls, det motsvarar 93.4% / 96.4% av max det)
2:a på tiden 5:02(Darvell vurpade...) (181/189)
5:a  på tiden 5:34 (172/183)
4:a på tiden 5:09 (178/192 - 90.8% / 98%)
Jens och Pontus fick turas om att slå mig utom i det där andra heatet då jag lyckades bli första förlorare. Helt klart nöjd med dagen och det kan nog bli lite bättre också även om jag givetvis aldrig kommer rå på Darvell eller Bleckur.

Trötta cyklister, och en Jens Westergren som begår stilbrottet att sporta benvärmare utan att ha armvärmare på. Man kunde ju tro att en sådan rutinerad gamling skulle ha mer koll än så.

Lite lek på hemvägen hann några av oss med också. Jag nöjde mig med att fota.

Data:

Nöjdast med dagen är jag ändå med att vinna KOM för den handbyggda stigen "The Enemy Within" på STRAVA. Har just nu också KOM på Halloween Knights där vi träningstävlade idag.

2 kommentarer:

  1. Jens passar ju även på att toppa det hela med blåa skoöverdrag... Jösses.

    SvaraRadera
  2. Förlåt att jag frågar dej här om Gilla-knapp nu, men jag kollade på oijer.blogspot.se/2010/11/facebooks-gilla-knapp-for.html men där kanske du inte kikar nu. Detta skrev jag där:

    Här kommer en gamling med knäppa frågor!! Skulle gärna vilja ha Gilla-knappen men lyckas inte hitta samma som instruktionerna. Hittar inte Design. Är det Mall? Där står Redigera HTML. Trycker jag på det står detta: "Direkt redigering av HTML kan påverka hur vissa funktioner fungerar och rekommenderas bara för avancerade användare. Om du redigerar mall-HTML kan det påverka andra Blogger-funktioner på oförutsedda sätt. Vi rekommenderar att du i första hand använder Malldesignern. I den kan du lägga till CSS om du går till avsnittet Avancerat." Så jag har inte vågat fortsätta där. Vad tror du?? (Går jag till Avancerat ser jag inget:Utöka gränssnittskomponentmallar.

    SvaraRadera