Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-07-14

Etapp

André Greipel var först över mållinjen idag. Det blev ju lite av en klungspurt ändå, även om klungan inte var mer än 45 man stor. Kantvinden delade först upp klungan innan backen kom, som skördade ytterligare offer som sedan fick kämpa ytterligare en gång i kantvinden som följde in mot målet. Greipel hamnade efter i backen men lyckades ansluta igen tack vare snälla lagkompisar som körde ikapp. Sedan gick Lotto upp och körde i flera kilometer i kantvinden för att hämta in ett par killar innan avslutningen. Den körningen skördade ytterligare något offer. 
Jag älskar kantvind. Och backar. Visst var den elak, den backen?  Jag älskar elaka backar.
Appropå backar så är det dags för sånt redan imorgon igen. Kessiakoff behöver vara på alerten, men nödvändigtvis inte vara med i täten. Som mest kan någon cyklist få 25 poäng och det kan vara klokare att spara energin till senare. Har han å andra sidan diamantben så är det väl lika bra att försöka "avgöra" tävlingen och därmed slippa hetsa på alla etapper som är kvar. I övermorgon är det viloetapp för en sådan som Fredrik Kessiakoff och på tisdag är det vilodag, igen. 
Äh, Fredrik Kessiakoff, kör på utbrytning imorgon igen. Samla ihop 25 poäng, sänk moralen på dina konkurrenter för sedan får du en viloetapp och en vilodag innan dom där två viktiga etapperna där 70 och 62 poäng står på spel. Fredrik ramlade idag men det ska vara okej med gossen ändå.

Här hemma har jag promenerat med Ebbah, flyttat lite möbler och ANNAT. Rensat lite bland cykelprylar här i lägenheten men inte stansat mitt andra däck på MTB-cykeln. Kanske imorgon? Eller i kväll!?
Vid Bojsen beach var det mycket vatten, kallt i vattntet var det också. Det tyckte till och med Ebbah.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar