Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-07-10

Att mejla duger

Hej och god morgon bloggläsare! I natt har jag fått mina 6½ timme sömn så idag är jag förhoppningsvis tillbaka på banan igen. Snorigheten har minskat så om jag inte cyklar i kväll så gör jag det i alla fall imorgon. Känns som om det är dags igen. Tyvärr är jag ingen sådan där som blir förkyld i 2-3 dagar utan det sitter gärna i minst en vecka, lite småsegt att vara frisk nog för allt utom att träna.

 Markus Johansson kommenterade detta inlägg igår med tips om en artikel om Kessiakoff och missnöje med Aftonbladets vinkling av det hela. Jag läste artikeln (som bestod av lite citat från Verdens Gang, verkar svårt att skriva något eget?) och tyckte faktiskt också att Aftonbladet missat poängen lite. Så jag mejlade personen som skrivit artikeln och fick snabbt svar där artikelförfattaren skrev att han höll med mig och att han därför uppdaterat denna artikel.

Vilodag idag på Touren, skönt det så jag får en chans att återhämta mig. Imorgon är det dags igen, då börjar bergen på riktigt! Passa på att följa mig på Twitter nu under touren, jag skriver ganska mycket strunt där som ni säkert skulle gilla.

Kessiakoff och jag på SM i Södertälje för någon vecka sedan, foto: Fabian Bender

1 kommentar: